Youngblood

ONZE MERKEN

Céll Fùsion C
La Colline
Genosys
Creative Skin
Youngblood
Beauty Supps

YoungbloodDe make-up producten van Youngblood bevatten 100% zuivere, natuurlijke mineralen, welke zijn bewerkt met behulp van een speciaal proces van verpulvering. Hierdoor laat de mineral make-up, ook bekend als natural make-up, zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking.

Fris, feilloos en stralend, met een natuurlijke glans, zonder make-up effect en zonder dat de huid teveel gaat glimmen. Youngblood is zuinig in gebruik omdat maar weinig nodig is voor een transparant tot dekkend resultaat.

Het assortiment van Youngblood bevat zowel losse als compacte producten die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidtint en elke gewenste dekking.

De mineral make-up is geschikt voor alle huidtypen: de gevoelige, normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acné, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes, zelfs voor de allergische huid is de make-up geschikt.

Youngblood

Waarom kiezen wij voor Youngblood?

  1. Youngblood is zuinig in gebruik omdat maar weinig nodig is voor een transparant tot dekkend resultaat.

  2. bevat titaniumdioxide, wat de huid beschermt tegen de schadelijke invloeden van UVA/UVB straling.

  3. bevat 100% zuivere, natuurlijke mineralen, die zijn bewerkt met behulp van een speciaal proces van verpulvering en laat zich door de extra fijne structuur moeiteloos aanbrengen in elke gewenste dekking.

  4. is duurzaam, comfortabel en is bestand tegen water.

  5. fris, feilloos en stralend, met een natuurlijke glans, zonder ‘masker effect’ en zonder dat de huid te veel gaat glimmen.

  6. is geschikt voor ieder huidtype: de gevoelige, normale, droge of vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acné, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes. De producten zijn zelfs geschikt bij bepaalde allergieën.

  7. bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect.

  8. laat de huid "ademen", verstopt daarom de poriën niet en veroorzaakt geen acné.

Afspraak Maken